Uitkering-Gestopt helpt mensen met problemen bij hun uitkering

Wij, van Uitkering Gestopt, zijn een organisatie die mensen helpt die problemen hebben met hun uitkering.

Uitkering stopgezet

Of het nu gaat om de bijstand of de WW, een uitkering kan om verschillende redenen worden stopgezet of ingekort.

Voor mensen die het al niet breed hebben is dit natuurlijk een ramp en kan het ook nog verstrekkende gevolgen hebben. Rekeningen kunnen helemaal niet meer betaald worden of men raakt nog meer in de schulden.

Uitkering geweigerd

Het komt ook voor dat een uitkering al bij het aanvragen door de uitkeringsinstantie wordt geweigerd. Ook dit is voor de meeste mensen geen wenselijke situatie waarbij de gevolgen in potentie niet te overzien zijn.

Helaas komt het voor dat dit soort situaties ten onrechte voorkomen. Uitkering Gestopt kan mensen met deze problemen helpen. We kunnen u helpen met de bezwaarbrief of de bezwaarprocedure. Maar we kunnen u ook met rechtshulp bijstaan indien dit gewenst is.

We zorgen ervoor dat uw aanvraag opnieuw wordt ingediend en beoordeeld of dat uw uitkering weer wordt voortgezet. Indien nodig vragen we voor u een noodvoorziening aan zodat u in uw levensbehoeften kunt blijven voorzien.

Uitkering Gestopt is er voor u met gratis juridisch advies en gratis rechtshulp. Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op en we gaan kijken hoe we u snel en adequaat kunnen helpen.

Mijn uitkering is gestopt of geweigerd
en ik wil direct gratis geholpen worden!