Geen recht op bijstand

Heeft u geen recht op bijstand? Dan kan uitkering gestopt u helpen

Is uw uitkering gestopt?

Het kan zo zijn dat uw uitkering gestopt is en dat zelfs onterecht. In veel gevallen doet dat pijn in de portemonnee. Waar gaat u nu boodschappen van doen en hoe gaat u nu rondkomen?

Misschien is het wel zo dat uw uitkering dreigt gestopt te worden, hoe kunt u dit voorkomen?

Of wellicht is het zo dat uw uitkering afgewezen is. Een afgewezen of gestopte uitkering is een vervelende ervaring omdat dit onherroepelijk betekent dat -indien we ervan uit gaan dat u dit aanvraagt om legitieme redenen- nu geen inkomsten meer heeft.

Uitkering terugkrijgen

Sociaal Verhaal, of de autonome afdeling Uitkering gestopt, helpt u hierbij. We zijn gespecialiseerd in het verkrijgen van toezeggingen op het gebied van uitkeringen.

Neem direct contact op

Wij van uitkering gestopt zullen ons best doen om u te helpen in deze financiële benaderde situatie. Hiervoor hebben we een aantal dingen nodig. Lees hier meer over op benodigde documenten.

Ook kunt u direct contact opnemen voor gratis juridisch advies op het gebied van uitkeringen en toeslagen. Dit geldt ook voor de bijstand. Mocht u een spoedeisend geval hebben kunt u ook direct telefonisch contact opnemen. 085-3010072